Jag heter Marie Westin och bor  i Ölsjön utanför Hassela, tillsammans med min man Per.
Vi har två utflugna barn, Jonas och Jenny.

Jag är en glad och positiv tjej som gillar att träffa nya människor och lära mig nya saker. Jag blir glad om jag genom mitt arbete kan hjälpa människor i sin vardag.

Tillsammans med min man driver vi ett jordbruksföretag. Vi har Hereford kor, höns, ankor, katter och tre hundar. Vi säljer även ekologiskt producerade köttlådor direkt från gården.

Jag utbildade mig till undersköterska på gymnasiet i Sundsvall och jobbade med de i ca 13 år. 1991 flyttade jag till Per i Ölsjön och 1994 flyttade vi hem till gården Lods och tog över mjölkproduktionen från mina svärföräldrar.
2009 gick vi över till Hereford kor och jag började jobba halvtid på coop i Hassela. 

Från och med februari 2017 jobbar jag återigen heltid på gården med våra djur samt att jag nu har startat upp mitt företag Ölsjöns kropp och hälsa.
Jag har förmånen att få vara ute mycket i mitt arbete och för min del så hämtar jag mycket energi av att vara ute i naturen.

2011 gick jag min första utbildning inom Access Bars och i februari 2017 gick jag en reptionskurs.
Jag har alltid tyckt om att massera, så i april 2017 gick jag en massagekurs.
I november 2017 gick jag en utbildning till diplomerad friskvårdsmassör i Stockholm och i september 2018 så gick jag en fortsättningskurs med inriktning på triggerpunkter, allt via Stockholms Massage Academy. 

I april 2018 gick jag en kurs i Kinesiologitejpning hos Alternativ Praktiken, Östersund. Kursen var i Sundsvall.

Jag är även utbildad stavgångsinstruktör.

Jag gillar när det händer saker och är nyfiken på och lära mig nya saker så till hösten så skall jag utbilda mig inom yinyoga.